Jij werkt graag aan sorteermachines!
Jij hebt technisch inzicht!
Jij bent leergierig!

Vacature: Monteur afd. sorteer

Dit ga je doen!

Op de afdeling sorteer werk je met ongeveer 10 collega’s en de voorman aan klant specifieke sorteermachines. Als monteur voer je na instructie, opdrachten uit het planningssysteem uit. Allereerst maak je op hoofdlijnen een analyse van de werkzaamheden. Vervolgens begin je aan het monteren van de machines. Natuurlijk allemaal in samenspraak met jouw voorman.
In deze functie kan het wel eens voorkomen dat je de machines laadt en lost.

Voor deze functie vinden wij het vooral belangrijk dat jij positieve energie en de wil hebt er iets van te maken. Je bent bereid om te leren van anderen om zo jouw kennis te vergroten.

Jouw profiel!

  • Jij hebt een afgeronde MBO3-opleiding in de richting van mechatronica/werktuigbouwkunde
  • Jij bent toe aan een eerste of tweede stap in jouw loopbaan
  • Jij pakt graag aan en met jouw positieve instelling ben je een gezellige collega
  • Jij bent bereid om van anderen te leren om zo jouw kennis te vergroten

Ons aanbod!

  • Een leerzame functie in de machinebouw
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring
  • Een gezellig team aan collega’s
  • Volop ontwikkelingskansen
  • Vakantie- én ATV- dagen (38 in totaal!)
  • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek

Dit zijn wij!

Van Wamel kenmerkt zich door de familiare werksfeer waarin de medewerker centraal staat. Naast hard werken en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel worden er regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd. Ons jaarlijks uitje naar de 4- daagse van Nijmegen is legendarisch.

Van Wamel is fabrikant van PERFECT klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. Met een team van ruim 90 medewerkers worden deze machines in onze eigen fabriek ontworpen en gefabriceerd voor de professionele internationale gebruiker. Samen maken we het PERFECT!

Enthousiast geworden?

Graag ontvangen wij je CV en korte motivatie via de mail; Recruitment@vanwamel.nl. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Loes Vink, HR, bereikbaar op 06-82858571 (ook via Whatsapp) of via loesvink@vanwamel.nl

 

Niet jouw functie? Maar wel interesse in Van Wamel?

Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!

Menu