Jij bent een ‘spin in het web’!
Jij houdt van diversiteit!
Jij steekt graag de handen uit de mouwen!

Vacature: Werkvoorbereider

Dit ga je doen!

 

Als Werkvoorbereider ben je de verbindende factor tussen verkoop, engineering en de productieafdelingen. Voor deze gevarieerde en dynamische functie is het jouw taak als teamplayer het productieproces van begin tot eind zo optimaal mogelijk te laten verlopen, zodat de eindgebruikers meer dan tevreden zijn.

In jouw rol beoordeel je de technische realiseerbaarheid van producten. Daarnaast bereid je het werk voor, rekening houdend met de wensen en eisen van de klant. Onder andere levertijd en kwaliteit zijn hierbij belangrijk.
Vervolgens plan je de productieorder (ISAH) en signaleert tijdig wanneer er knelpunten ontstaan in de productie en overlegt hierbij met de betrokkenen, zoals de productieleider en voormannen.
Overige werkzaamheden zijn het up-to-date houden van tekeningen/documenten, het beheren van de voorraad en het maken van machinestuklijsten.

Samen met het team waarin je werkt, dat bestaat uit het hoofd bedrijfsbureau en 2 collega werkvoorbereiders, steek je graag de handen uit de mouwen!

 Jouw profiel! 

 • MBO-4 werk en denkniveau
 • Werktuigbouwkundige achtergrond (opgedaan door opleiding en/of werkervaring)
 • Je kan overweg met ERP (voorkeur ISAH)
 • Jij bent pro-actief en praktisch ingesteld
 • Jij werkt ordelijk en bent gedreven om het beste uit jezelf te halen

Ons aanbod!

 • Een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en korte lijnen
 • Een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • Werken binnen een organisatie met een familiair karakter
 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Werken in dagdienst van 7.30 – 16.15 uur
 • Vakantie- én ATV- dagen (38 in totaal!)
 • Pensioen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO Metaal & Techniek

  Dit zijn wij!

Van Wamel kenmerkt zich door de familiare werksfeer waarin de medewerker centraal staat. Naast hard werken en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel worden er regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd. Ons jaarlijks uitje naar de 4- daagse van Nijmegen is legendarisch.

Van Wamel is fabrikant van PERFECT klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines voor groente en fruit. Met een team van ruim 90 medewerkers worden deze machines in onze eigen fabriek ontworpen en gefabriceerd voor de professionele internationale gebruiker. Samen maken we het PERFECT!

Enthousiast geworden?

Graag ontvangen wij je CV en korte motivatie via de mail; Recruitment@vanwamel.nl. Gezien de vakantieperiode kan het zijn dat het even duurt voordat je van ons een reactie ontvangt.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met William Oomen of Ronnie Lagarde, bereikbaar via het nummer 0487-592944.

 Niet jouw functie? Maar wel interesse in Van Wamel?

Voldoet de functie niet helemaal aan je wensen of voldoe je misschien niet helemaal aan het profiel maar heb je veel gevoel voor techniek, neem toch eens contact met ons op. Je weet maar nooit!

Wij werken niet met externe bureaus samen voor de invulling van deze vacature. 

Menu