Open Huis met Kennissessies

Beurs

PERFECT- Van Wamel B.V. bestaat dit jaar 75 jaar. Ter ere van dit jubileum organiseren wij twee Open Dagen. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022 openen wij onze deuren voor klanten, dealers en andere belangstellenden.

Vrijdag 17 juni: 10.00u – 18.00u
Zaterdag 18 juni: 10.00 – 14.00u

Naast rondleidingen in onze fabriek en het tentoonstellen van diverse PERFECT-machines zullen wij dit jaar ook een drietal kennissessies aanbieden,
toegespitst op de ontwikkelingen in de professionele fruitteelt.

De kennissessies duren ongeveer 45 minuten en bevatten de volgende bijdragen;

  • Precisiedunning + ervaringen met mulchen en schoffelen onder de bomen (effect op vocht- en stikstofhuishouding (Wageningen Universiteit & Research).
  • Ervaringen met diverse methoden van (on)kruidbeheersing onder de boom; effect op kosten en opbrengsten met heldere kengetallen (Proefcentrum Fruitteelt Sint-Truiden).
  • Hoe een machinebouwer inspeelt op ontwikkelingen in de sector; van een behoefte in de markt naar de introductie van een nieuwe machine (PERFECT- Van Wamel).

Deze kennissessies vinden plaats op vrijdag 17 juni om 10.30u, 13.00u (Engelstalig) en 15.00u. Aanmelden graag op 75jaar@vanwamel.nl.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij op deze manier iedereen een leuke en leerzame dag te kunnen bieden en hopen u tijdens onze Open Dagen te
mogen begroeten!

Menu