Over ons

75 jaar ervaring

PERFECT – Van Wamel heeft al 75 jaar ervaring met het ontwikkelen en fabriceren van een zeer breed gamma aan klepel- en cirkelmaaiers, versnipperaars en strokenpoetsers in eigen huis. Vandaag de dag zijn PERFECT machines in gebruik bij professionele gebruikers over de gehele wereld. Een wereldwijd dealernetwerk ondersteunt onze dienstverlening en de verkoop van nieuwe machines.

Ons team van circa 95 medewerkers ontwerpt en bouwt, niet zelden naar aanleiding van een specifieke vraag uit de praktijk, klepel- en cirkelmaaiers, snoeihoutversnipperaars en strokenpoetsers in vele soorten en maten. Het resultaat is dat wij zowel professionele fruitteeltbedrijven maar ook zeer grote landbouwbedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen.

Naast dit zeer complete programma weilandbloters, cirkelmaaiers en klepelmaaiers is PERFECT – Van Wamel tevens de fabrikant van een complete lijn aanvoersystemensorteermachines en verpakkingsmachines voor groente en fruit. Deze machines worden exact naar wens van de klant gebouwd en zijn in staat een grote diversiteit aan groenten en fruit te sorteren op maat, gewicht, kleur en externe defecten.

Modernste productietechnieken

Het gebruik van de beste materialen in combinatie met de laatste productietechnieken in de fabriek in Beneden-Leeuwen hebben ertoe geleid dat PERFECT machines wereldwijd een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd.

Service

Samen met onze dealers en importeurs zorgen wij ervoor dat u uw PERFECT machine zeer lang kunt blijven inzetten, en met minimale uitval in het geval van groot onderhoud of reparaties. Ook voor maaimachines en versnipperaars van bijvoorbeeld 40 jaar oud zijn nagenoeg alle onderdelen nog snel en probleemloos verkrijgbaar. Ook in dit opzicht zijn PERFECT machines uniek.

Menu