PERFECT-Sort deep-learning sortware

Nieuws

State of the art fruitsorteersysteem

Op de Fruit Logistica hebben wij PERFECT-Sort, de nieuwste Deep Learning technologie voor onze Uni-Grader sorteermachines geintroduceerd. Deze high-end techniek gaat de digitalisering  van fruitsortering versnellen. PERFECT-Sort is volledig nieuw opgezet en ontwikkeld op basis van Artifical Intelligence technologie.

Met PERFECT-Sort kunnen sorteerklanten optimaal inspelen, op deze veranderende marktomstandigheden en hun product afzetten tegen de hoogste verwaarding. Optimaal betekent ook dat er minder uren aan de machine nodig zijn en tevens ‘waste’ verder wordt verminderd.

Bij de ontwikkeling van PERFECT-Sort is extra veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Het systeem is eenvoudig te bedienen en werkt intuïtief. De gebruiker selecteert hierdoor gemakkelijk klassen en kan snel een klant/productspecificatie samenstellen. Informatie wordt logisch en overzichtelijk getoond. Ook genereert het systeem waardevolle data die op een andere wijze benut kan worden, zoals in een ERP-systeem.

De PERFECT Deep-Learning technologie zorgt voor een optimaal sorteerresultaat onder alle omstandigheden. Het stelt de gebruiker in staat om exact in te spelen op de specificaties van (retail)klanten en wat de markt op dat moment vraagt. Met PERFECT-Sort blijven klanten groeien dankzij het maximaliseren van de opbrengst van hun product.

Een optimale sortering van appels en peren

De Uni-Grader cupsorteermachines van PERFECT zijn ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in sorteertechniek en hebben een zeer goede reputatie. Ook ‘moeilijke’ vruchten zoals Conference peren worden perfect gesorteerd door accurate en vruchtvriendelijke technieken.

Ook bestaande PERFECT machines van de generatie Uni-Grader kunnen eventueel worden voorzien van het nieuwe PERFECT-Sort Artifical Intelligence systeem.

Meer informatie

Menu