Strokenpoetsen in fruitteelt & wijnbouw

Het poetsen van de zwarte strook verbetert en vereenvoudigt niet alleen het versnipperen van snoeihout, maar doordat ook het blad van de bodem verwijderd wordt, maken schimmels geen kans en kan een betere onkruidbestrijding plaatsvinden.

PERFECT strokenpoetsers zijn allemaal uitgevoerd met een zwenkwiel; de borstels draaien rond dit zwenkwiel. Op deze manier volgt de poetser altijd de bodem geheel onafhankelijk van de tractor. Dit komt het resultaat ten goede. Ook PERFECT strokenpoetsers staan bekend om hun uiterst lange levensduur.

In plaats van elastische slijtvaste borstels kunnen PERFECT strokenpoetsers ook geleverd worden met rubber flappen; deze worden horizontaal geplaatst en bewegen rond een gelagerde steunschotel. Voor het verwerken van grover snoeihout of bijvoorbeeld achtergebleven vruchten is dit een uitstekende oplossing.

Strokenpoetsers voor blad en snoeihout

Het PERFECT leveringsprogramma omvat poetsers voor aanbouw aan een snoeihoutversnipperaar of voor aanbouw aan de tractor. Om in één werkgang de zwarte stroken aan beide zijden schoon te poetsen zijn ook dubbele modellen leverbaar.

Menu